به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، دکتر غلامرضا اصغری ، با بیان اینکه اعتبار و سهم ارزی در حوزه غذا حدود ۸ میلیارد دلار است، گفت: این اعتبار برای واردات فرآورده‌هایی چون روغن، برنج، چای، نهاده‌های تولید لبنیات و از جمله کنجاله، علوفه و…،  نهاده‌های تولید گوشت و مرغ، سموم و… استفاده می‌شود.

وی همچنین اظهار کرد: در حوزه غذا طبق مصوبه هیات دولت به حدود ۲۵ قلم کالا در حوزه غذایی، ارز ۴۲۰۰ تومانی تعلق می‌گیرد تا غذای مورد نیاز کشور از این طریق تامین می‌شود.

اصغری با بیان اینکه البته ما مسوول تامین غذا نیستیم، بلکه فقط مسوولیت تایید کیفیت فرآورده‌های غذایی را برعهده داریم، افزود: به عنوان مثال روغن یا برنجی که می‌خواهد وارد کشور شود، باید برای تایید سلامت و ورودش به کشور از سازمان غذا و دارو مجوز دریافت کند. این یک روال است و همیشه هر فرآورده‌ای که می‌خواهد وارد کشور شود، ابتدا از نظر سلامت مورد آزمایش قرار گرفته و در صورت تایید سلامتش از سوی سازمان غذا و دارو، مجوز ورود به کشور خواهد گرفت.

رئیس سازمان غذا و دارو تاکید کرد: بر این اساس اگر فرآورده‌ای از نظر سازمان غذا و دارو مشکل داشته باشد، اجازه ورود به کشور نخواهد گرفت.(ایسنا)