به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، تحقیق محققان دانشگاه تورکو فنلاند نشان می‌دهد کودکانی که مادرشان در طول سه ماهه آخر بارداری هفته ای سه بار یا بیشتر ماهی مصرف کرده باشد دارای قوه بینایی و سلامت مغز بهتری هستند.

مطالعه اخیر نشان می‌دهد زنان باردار می‌توانند با خوردن منظم ماهی‌های چرب در دوره بارداری، روند رشد قوه بینایی و عملکرد مغزی کودک را بهبود بخشند.

«کیرسی لیتینن»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «نتایج این مطالعه بیانگر این مطلب است که مصرف منظم ماهی در دوره بارداری برای رشد کودک متولد نشده مفید است.»

وی در ادامه می‌افزاید: «فایده ماهی در این زمینه ناشی از اسیدهای چرب پلی اشباع نشده موجود در ماهی و همچنین سایر مواد مغذی نظیر ویتامین D و E است که برای رشد مهم هستند.»

تیم تحقیق در این مطالعه گزارش میزان منابع اسید چرب پلی اشباع نشده را در رژیم غذایی مادران و سرم خون شان و همچنین میزان آن را در خون کودکان تا یک ماهگی بررسی کرد.

سپس کودکان در سن ۲ سالگی تحت آزمایش تشخیص تغییرات عملکردی و رشدی بینایی در سیستم بینایی شان قرار گرفتند. محققان تاکید دارند این مطالعه نشان می‌دهد که چقدر تغییرات ساده در رژیم غذایی زنان باردار می‌تواند به تنظیم رشد اعصاب نوزاد کمک کند.(مهر)