کد خبر: تاثیر-شیر-آغوز-در-پیشگیری-از-عفونت-در-نو
۲ آذر ۱۳۹۷، ۱۰:۳۰
به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت)، نسترن خسروی، در پنجمین کنگره سلامت نوزادان، با اشاره به تأثیر شیر آغوز در پیشگیری از عفونت در نوزادان ایران، گفت: نوزادانی که از شیر مادر تغذیه می‌کنند نیز در مقابل عفونت‌ها مقاوم‌ترند. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم‌پزشکی ایران، در ارتباط با عفونت نوزادان اظهار کرد: از ‌آنجایی که سیستم دفاعی نوزادان ضعیف بوده و جنین در محیط داخل رحم با میکروب‌ها و آنتی‌ژن‌ها مواجه نیست زمانی که متولد می‌شود در معرض عفونت‌های زیاد قرار می‌گیرد. وی افزود: یکی از مهم‌ترین عوامل مرگ‌ومیر نوزادان عفونت نوازدی است و اگر نوزاد نارس‌ بدنیا آید خطر ابتلا به عفونت در آن بیشتر خواهد شد چراکه آنتی‌بادی‌ها جهت مقابله با میکروب‌ها از هفته‌ ۲۲ از جفت عبور کرده و پس از هفته ۳۰ و ۳۲ بارداری به بیشترین میزان می‌رسد؛ لذا نوزادی که به‌موقع به دنیا می‌آید نسبت به نوزاد نارس در مقابل میکروب‌ها مقاوم‌تر است. دبیر اجرایی پنجمین کنگره سلامت نوزادان ایران ادامه داد: رعایت نکات بهداشتی توسط والدین و شست‌وشوی دست‌ها هنگام مواجهه با نوزاد چه در بیمارستان و چه در منزل در پیشگیری از ابتلاء نوزاد به عفونت بسیار موثر است. این فوق‌تخصص نوزادان خاطر نشان کرد: نوزادانی که از شیر مادر تغذیه می‌کنند نیز در مقابل عفونت‌ها مقاوم‌ترند چراکه شیر مادر حاوی آنتی‌بادی بوده و اولین شیر مادر یا آغوز پایه بیشترین میزان آنتی‌بادی است و نوزاد را بسیار زیاد در مقابل عفونت‌ها محافظت می‌کند و نوزادانی که مستمر از شیر مادر استفاده می‌کنند مصونیت بیشتری در مقابله با میکروب‌ها دارند. پنجمین کنگره سلامت نوزادان ایران همراه با کنگره پرستاری سلامت نوزادان تا سوم آذر ۹۷ با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته در مرکز همایش‌های رازی در حال برگزاری است. (مهر)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha