به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، محققان در آمریکا به بررسی اطلاعات نزدیک به ۱۰۰۰ نفر برای مدت بیش از ۶ سال پرداخته و بر رژیم غذایی و حالات روانی آنان نظارت کردند.

محققان مشاهده کردند: افرادی که از خوردن گوشت قرمز، چربی‌های اشباع شده و مواد قندی خودداری کرده و به مصرف سبزیجات، میوه‌ها و غلات عادت داشته‌اند، در پایان مطالعه ۱۱ درصد کمتر احتمال داشته دچار افسردگی شوند.

محققان آمریکایی اظهار داشتند: افسردگی در میان افراد بزرگسال شایع است و در افرادی که دچار مشکلات حافظه و فاکتورهای خطرزای عروقی همچون فشار خون و کلسترول بالا هستند یا تجربه سکته مغزی داشته‌اند، متداول‌تر است.

محققان معتقدند: ایجاد تغییراتی در سبک زندگی از قبیل تغییر در رژیم غذایی بر مصرف دارو ارجحیت دارد و به همین دلیل داشتن رژیم غذایی که در کاهش خطر افسردگی موثر باشد توصیه می‌شود.(ایسنا)