به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، همایون واحدی در ارتباط با برخی مشکلات گوارشی که در ماه مبارک رمضان ممکن است بروز یابد، گفت: مشکل ترش کردن یا رفلاکس از شایع‌ترین مسائل بوده و افراد باید با رژیم تغذیه مناسب آن را پیشگیری کنند.

وی افزود: افطار پرحجم و مصرف مواد خیلی ترش و خیلی شیرین سبب آسیب به دستگاه گوارش شده همچنین استعمال قلیان و سیگار و مصرف مواد بسیار چرب نیز در تشدید رفلاکس اثرگذار هستند.

این فوق‌تخصص گوارش کبد گفت: روزه‌داران باید از مصرف چای پررنگ، نوشابه و قهوه در این ماه بپرهیزند و یا آن را به میزان اندک مصرف کنند تا مشکلات گوارشی در آنها تشدید نیابد.

واحدی خاطرنشان کرد: بیماران دچار زخم معده فعال و یا مبتلا به بیماری‌های التهابی روده، سرطان‌های دستگاه گوارش اعم از معده و روده و افراد دچار مشکلات کبدی همچون سیروز کبد نباید روزه بگیرند چرا که روزه‌داری وضعیت بیماری‌شان را بدتر می‌کند.

وی اضافه کرد: روزه‌داران در ماه مبارک رمضان برای تأمین آب بدن باید مصرف سبزیجات و میوه‌ها را به ویژه در وعده افطار مدنظر قرار دهند.(فارس)