به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت)، براساس گزارش «آسیا‌ایج»، محققان در ۴۱ آزمایش، اثرات پروتئین سویا را بر میزان «کلسترول لیپوپروتئین کم‌چگالی (ال دی ال)» بررسی کردند و دریافتند که پروتئین سویا قادر به کاهش کلسترول است.

«دیوید جنکینز» سرپرست این مطالعه گفت: اطلاعات جمع‌آوری شده از این آزمایشات نشان می‌دهد که پروتئین سویا میزان کلسترول ال‌دی‌ال در بزرگسالان را تا ۳-۴ درصد کاهش می‌دهد.

وی افزود: همچنین بررسی‌ها نشان می‌دهد که پروتئین سویا در سلامت قلب مفید است. ما امیدواریم که رژیم‌های گیاهی را به عنوان یک گزینه سالم انتخاب کنیم.

طبق این گزارش، زمانی که سویا را جایگزین چربی‌های اشباع و گوشت‌های با کلسترول بالا می‌کنیم، مجموع کلسترول‌ها را کاهش می‌دهیم.(فارس)