کد خبر: کاهش-74-درصدی-آب-سیاه-چشم-با-نوشیدن-چای
۲۶ آذر ۱۳۹۶، ۱۳:۲۰
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، متخصص ارشد این مطالعه از دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس گفت: با این حال کارشناسان بلافاصله تاکید کرده‌اند که چای به خودی خود بیماری چشم را رفع نمی‌کند بلکه مطلب دیگری است که موجب می‌شود چای این خطر را در مصرف کنندگان آن کاهش دهد. به گفته متخصص ارشد این مطالعه تنها چای داغ و دارای کافئین با کاهش خطر ابتلا به بیماری آب سیاه مرتبط است و آیس تی و چای بدون کافئین هیچ رابطه‌ای با این بیماری ندارد. متخصصان با بیان اینکه آب سیاه به گروهی از بیماری‌ها اشاره دارد که موجب تولید مایع در چشم شده و فشاری را بوجود می‌آورد که به عصب چشمی‌آسیب می‌زند و عامل اصلی نابینایی در بزرگسالان است، اظهار داشتند: در حال حاضر به طور قطع نمی‌توان در مورد ارتباط مصرف چای و بیماری آب سیاه صحبت کرد. آکادمی‌چشم پزشکی آمریکا اعلام کرد: برخی افراد همچون سیاه پوستان، مبتلایان به فشار خون بالا، دیابت و بیماری‌هایی که گردش خون را تحت تاثیر می‌گذارد بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری هستند. در این بررسی نزدیک به ۱۷۰۰ نفر شرکت داشتند که پنج درصد آنان دچار آب سیاه بوده‌اند. متخصصان دریافتند احتمال ابتلا به آب سیاه در افرادی که بیش از شش نوبت در هفته چای داغ می‌نوشند نسبت به افراد دیگر ۷۴ درصد کمتر است.(ایسنا)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha