کد خبر: نقش-تغذیه-سالم-در-پیشگیری-از-افسردگی
۱۲ فروردین ۱۳۹۸، ۱۳:۰۰
دکتر برلیانت بزرگمهر در گفتگو با طبنا(خبرگزاری سلامت)T با بیان این مطلب افزود: تغذیه نقش حائز اهمیتی در سلامت جسمانی و روانی افراد جامعه دارد به صورتی که استفاده از سبزیجات، میوه‌ها و مواد مغزی افراد را از ابتلا به انواع بیماری‌هایی که این روزها با صنعتی شدن جوامع گسترش یافته است می‌توان در امان نگه دارد. وی با اشاره به اینکه تغذیه درست منجر به تقویت اعصاب و روان می‌شود، افزود: افت قند خون در برخی از افراد که به دلیل رژیم‌های لاغری نادرست یا تغذیه ناسالم عوارضی همچون عصبانیت، پرخاشگری، بی حوصلگی، اضطراب و  افسردگی را  به همراه دارد. مشاور رئیس انجمن تغذیه ایران خاطرنشان کرد: ویتامین‌های گروه B که در جوانه‌های گندم، غلات با سبوس، سبزیجات، لبنیات، گوشت قرمز، جگر، مرغ و ماهی است نقش حائز اهمیتی را در بهبود سلامت روان دارند. برلیانت با بیان اینکه افراد باید از خوردن فست فودها و غذاهای چرب و بی ارزش اجتناب کنند، یادآور شد: خانواده‌ها باید میان وعده‌های سالم همچون نان، پنیر، سبزیجات، گوجه، خیار استفاده کنند و این عادت را به فرزندان خردسال خود نیز بدهند تا جهت رفع گرسنگی تمایلی به تلنقلات ناسالم همانند چیپس و پفک نداشته باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha