کد خبر: مواد-غذایی-که-در-ماه-رمضان-باید-کمتر-به
۱۰ خرداد ۱۳۹۷، ۱۰:۳۰
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)،آریو موحدی در ارتباط با نکات تعذیه‌ای در ماه مبارک رمضان اظهار داشت:‌ روزه‌داران بهتر است در این ایام از مصرف فست فودها خودداری کنند چرا که این مواد غذایی حاوی نمک بیشتری بوده و در طول روز تشنگی زیادی را برای فرد روزه‌دار به همراه دارد. وی افزود: روزه‌داران بهتر است در وعده افطار بیشتر سبزیجات و در وعده سحری از میوه‌ها استفاده کنند چرا که میوه نسبت به سبزی نگهدارنده آب بیشتری است و مانعی در برابر تشنگی روزانه روزه‌داران به شمار می‌رود. این متخصص تغذیه بالینی ادامه داد:‌ روزه‌داران بهتر است در هنگام سحر هندوانه نخورند چرا که این میوه ادرارآور بوده و زودتر سبب تخلیه آب بدن می‌شود. ولی مصرف هلو، زردآلو و گلابی به دلیل اینکه آب را درون خود نگه می‌دارد بهتر است. موحدی اضافه کرد: مصرف چایی در سحری نیز باید کمرنگ باشد و به میزان حداقل چرا که این ماده نیز ادرارآور است و سبب تشنگی روزانه فرد خواهد شد. عضو هیأت علمی‌واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد تهران گفت: برخی از روزه‌داران به دلیل اینکه در ماه رمضان کالری بیش از نیاز دریافت می‌کنند پس از این ماه مبارک چاق شده بنابراین نباید به دلیل نگرانی از گرسنگی روزانه مواد بیشتری در هنگام سحر و افطار مصرف کنند.(فارس)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha