کد خبر: مصرف-پروبیوتیک-از-چه-بیماری‌هایی-پیشگ
۲۴ خرداد ۱۳۹۷، ۱۲:۳۰
سمانه نجارزاده‌گان، خبرنگار طبنا( خبرگزاری سلامت)، در گفت‌وگو با دکتر مریم تاج الدینی درباره اینکه چرا افراد باید از محصولات پروبیوتیک استفاده کنند،اظهار کرد: پروبیوتیک به معنای لغوی« برای زندگی »است و میکروارگانیسم‌هایی بوده که ما از بدو تولد از شیر مادر دریافت می کنیم و در طول زندگی از فرآورده‌های تخمیری سنتی دریافت می‌شود. وی افزود: زندگی صنعتی ما باعث می‌شود که ما هر روز این میکروب های مفیدی که حافظ بدن هستند را از دست بدهیم چرا که این میکروب ها عامل دفاعی برای بدن هستند و ایمنی بدن و حفظ سلامت گوارش بدن را تامین می‌کنند. رئیس انجمن پروبیوتیک خاطرنشان کرد: در حال حاضر این میکروارگانیسم‌های مفید از شیر مادر و فرآورده‌های سنتی تخمیری تهیه می‌شود و که نوع تخمیری به صورت صنعتی به فرآورده‌های مختلف افزوده می‌شوند. تاج‌الدینی عنوان کرد: این فرآورده ها به جامعه هدف به صورت محصولات غذایی فرآورده‌های لبنی یا غیر لبنی در قالب قرص و کپسول به صورت روزانه به مردم ارائه می‌دهند. وی اضافه کرد: فرآورده‌های حاوی پروبیوتیک باید به صورت روزانه و مداوم استفاده شود تا سلول‌های میکروبی قوی را بسازند. همچنین تمامی افراد باید حداقل در هر دوره ۳۷ عدد محصولات حاوی پروبیوتیک را مصرف کند و بعد از آن دوره مصرف را به مدت کوتاهی قطع کرده و دوباره استفاده کنند. رئیس انجمن پروبیوتیک اضافه کرد: با توجه به اهمیت مصرف پروبیوتیک در بسیاری از کشورها بر اساس عادات روزانه نوشیدن محصولات پروبیوتیک، همچون آبمیوه‌ها، ماست و بیسکویت و کیک مد نظر قرار دارد و یا به صورت مکمل همراه با فرآورده های غذایی  مصرف می شود اما متاسفانه در ایران به دلیل عدم آگاهی و استقبال  نشدن مردم این محصولات بسیار کمتر مصرف می شود. وی با بیان اینکه استفاده از محصولات پروبیوتیک در پیشگیری از بیماری‌ها بسیار موثر است، عنوان کرد: پروبیوتیک ها در تنظیم سیستم گوارشی و بسیاری از بیماری‌هایی که مربوط به این سیستم است همچون نفخ و یبوست می‌تواند موثر واقع شوند. تاج الدینی ادامه داد: مصرف محصولات پروبیوتیک به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و در پیشگیری از بسیاری از بیماری‌های عفونی، ویروسی و سرطان و کنترل کلسترول و قند خون بسیار موثر است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha