کد خبر: بازرسی-تیم‌های-بهداشت-از-۳۱-هزار-مرکز
۲۴ اسفند ۱۳۹۷، ۱۵:۳۰
به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت)، سید رضا غلامی گفت: در سومین روز آغاز بکار بازرسی‌های سلامت نوروزی بهداشت محیط؛ ۳۱ هزار و ۴۹۴ مورد بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه، توزیع و طبخ با اولویت رستوران‌ها، قنادی‌ها و اماکن بین راهی و همچنین اماکن عمومی با اولویت هتل‌ها، مراکز اقامتی، پایانه‌های مسافربری و سرویس‌های بهداشتی انجام شد که از این تعداد ۶۹۰ مورد از اماکن بین راهی بازرسی بهداشت محیطی شده است. وی افزود: همچنین در این بازرسی‌های انجام شده ۴۴۴ محل متخلف بهداشتی به مراجع قضائی معرفی شدند و ۹۸ محل متخلف بهداشتی پلمب شده است. که از این تعداد ۱۹ مورد مربوط به رستوران‌های بین راهی بوده است. غلامی اضافه کرد: در این بازرسی‌ها تعداد ۲۰ هزار و ۲۶۹ مورد سنجش پرتابل انجام شده و همچنین ۲۱ هزار و ۱۷۶ مورد کلرسنجی از آب مصرفی انجام شده است. رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: براساس گزارش تیم‌های سیار بازرسی بهداشت محیطی سراسر کشور حدود ۲۵ هزار و ۴۴۷ کیلوگرم مواد غذایی و آشامیدنی غیر بهداشتی و تاریخ گذشته از چرخه مصرف انسانی توسط بازرسین بهداشت محیط خارج شده است. (مهر)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha