کد خبر: افزایش-طول-عمر-بهبود-یافتگان-سرطان-سین
۷ خرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۳۰
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، دکتر «روآن چلبووسکی»، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان هوپ کالیفرنیا، در این باره ‌‌می‌‌گوید: «مطالعه ما اثبات‌‌ می‌‌کند زنانی که بعد از سن یائسگی مبتلا به سرطان سینه تشخیص داده‌‌ می‌‌شوند و دارای رژیم غذایی کم چرب هستند عمر طولانی‌تری دارند. به گفته این تیم تحقیق، زنانی که دارای رژیم غذایی کم چرب هستند کمتر در معرض ریسک ابتلا به انواع تهاجمی‌تر سرطان سینه قرار دارند. حال محققان به بررسی حدود ۴۹ هزار زن بعد از سن یائسگی که از رژیم غذایی عادی خودشان یا رژیم غذایی سرشار از‌‌میوه‌ و سبزیجات و غلات کامل پیروی‌‌ می‌‌کردند پرداختند. در طول ۸.۵ سال مطالعه رژیم غذایی، ۱۷۶۴ زن مبتلا به سرطان سینه شدند. شرایط این زنان به طورمیانگین تا ۱۱.۵ سال بعد از تشخیص تحت نظر بود. در مجموع مشخص شد نرخ بقاء زنانی که از رژیم غذایی کم چرب پیروی ‌‌می‌‌کردند در مقایسه با زنانی که رژیم غذایی عادی و رایج را داشتند ۲۲ درصد بیشتر بود. به گفته محققان، در بررسی مرگ بیماران مبتلا به سرطان سینه هم مشخص شد که ۶۸ زن از گروه رژیم غذایی کم چرب فوت کردند درحالیکه در گروه رژیم غذایی عادی، ۱۲۰ نفر جان شان را از دست داده بودند. محققان تاکید ‌‌می‌‌کنند رژیم غذایی تاثیر مستقیم بر طول عمر دارد. رژیم غذایی سالم‌تر موجب افزایش طول عمر هم در بازماندگان سرطان و هم جمعیت عمو‌‌می‌‌‌ می‌شود.(مهر)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha